• info@profilprodukten.com
  • Tel 08-704 21 22
  • Snabba & säkra leveranser

Bra Profilprodukter för en ökad försäljning

Profilprodukter används i dag av nästan alla företag i varje fall någon form. Att förknippa sitt varumärke med en stark produkt är en väldigt effektivt marknadsföring. Allt från enklare kampanjprodukter till dyrare företagsgåvor fungerar utmärkt. Profilprodukter har en nästan osannolik förmåga att attrahera nya kunder. Att öka varumärkeskännedomen är ett viktigt steg i marknadsföringsledet. Här nedan kommer några konkreta exempel på att presentreklam faktiskt fungerar.


Gratis är gott

Gratis måste vara det starkaste ordet inom marknadsföring. Allt som är gratis väcker uppmärksamhet. Det spelar ingen roll vilka produkter vi pratar om pennor, t-shirt, nyckelringar eller reklamvatten. Att dela ut en uppskattad produkt på mässan eller eventet är något man verkligen kommer ihåg. När någon får en gåva väcker man en känsla av positiv energi, vilket gör att den personen i fråga är mycket mer benägen att lyssna på vad du har att säga. Testa det funkar verkligen.

Man måste ge, för att få

Att ge en gåva är en vänlig gest och det är mänskligt att man som mottagare vill återgälda denna vänlighet. Ditt företag kommer helt enkelt att premieras framför andra företag som inte visat samma givmildhet. Det finns faktiskt studier som visat det är så människan fungerar.

Reklamprodukter med lång livslängd

En typisk profilprodukt går under begreppet marknadsföring med lång livslängd. Om man jämför med TV-reklam, radioreklam, direktutskick som varar ett par veckor, för att sedan falla i glömska, så har en typisk profilprodukt betydligt mycket längre livslängd. Profilprodukter är något man använder och har nytta av, reklampennan på skrivbordet, resväskan på utlandssemestern eller nyckelringen på nyckelknippan. Alla finns de kvar för att månad efter månad exponera ditt företag.

Optimal exponering

Bra Profilprodukter erbjuder 1000-tals profilprodukter. Många ger en enorm exponering. Reklampennor t ex har en närmast chockerande förmåga att byta ägare, vilket naturligtvis är väldigt bra för dig! Resväskan med din logo syns väldigt bra på rullbandet, där det inte finns så mycket annat än din väska att titta på. En snygg piké tröja är en fantastiskt bra reklampelare som under sin livslängd når 1000- tals potentiella kunder.

Bra Profilprodukter - vi har något för alla

Du kan i princip hitta alla typer av profilprodukter hos Bra Profilprodukter. Det är lätt att surfa runt på hemsidan och söka bland alla produkter.

Du kanske letar efter resväskor, då har du definitivt kommit rätt. Vår storsäljare Set - Resväskor Köpenhamn kanske passar även dig. Vi har även datorväskorryggsäckar och tygkassar & fritidsväskor, naturligtvis alla med eget tryck. Väskor är generellt en mycket effektiv yta att placera sin logo på. Vem har inte stått vid rullbandet och väntat på sin väska? Alla tittar på ditt varumärke, kan det bli bättre?

Inkörsporten för att marknadsföra sig med profilprodukter är för många, pennor med eget tryck. Bra ProfilProdukter har ett brett sortiment av olika pennor. Allt från exklusiva pennor till kulspetspennor och olika typer av träpennor.

Behöver du produkter för att stärka ditt varumärke på mässan eller eventet så har vi en kategori som heter just Mässa & Event. I denna kategorin finner du en mängd smarta produkter, bl a ballongermässgodisvattennyckelbandsilikon armband och roll-up. Ett bra intryck vid mässmontern eller eventet skapar naturligtvis en massa nya affärsmöjligheter.

Profilprodukter - marknadsföring med lång livslängd

En av de största fördelarna med att marknadsföra sig på profilprodukter är att dom ofta har en väldigt lång livslängd. Tänk er själva hur länge ett paraply, en isskrapa, en penna, en resväska, ett usb-minne finns kvar, då förstår man ganska enkelt att man får väldigt mycket för pengarna. Miljövänliga ekologiska tygkassar med eget tryck, är en profilprodukt som verkligen ligger i tiden och är på stark mycket frammarsch. Bra Profilprodukter har säsongsprodukter som täcker i princip hela året. Påskägg till påsk, badboll och strandparasoll etc till sommaren, fotbollar med eget tryck inför Fotbolls-EM och mängder av julprodukter, allt från delikatesslådor till alla sorters julgodis.